Izvēlieties un saglabājiet savu iecienītāko pakomātu!

Jaunumi
2024-06-26

Mums ir prieks iepazīstināt ar jaunu iespēju, kas ļaus mūsu klientiem izvēlēties sev vēlamo pakomātu turpmākajām piegādēm.

Pašlaik, veicot pirkumus no lielākajām e-veikalu platformām, pakomāta  vai kurjerpasta vieta, tiek izvēlēta automātiski. Mēs saprotam, ka dažreiz kurjera piegāde vai sākotnēji noteiktais pakomāts var nebūt visērtākā opcija, īpaši, ja tajā dienā kurjera pakalpojumi nav nepieciešami vai izvēlētais pakomāts atrodas neērtā vietā. Tāpēc mēs piedāvājam Jums elastību, izvēlēties sev piemērotāko piegādes veidu (bez papildu maksas).

Kā tas darbojas?

  • Saņemiet SMS paziņojumu: Pēc pirkuma veikšanas no lielākām e-veikalu platformām, Jūs  saņemat SMS ar unikālu saiti.
  • Novirziet savu sūtījumu: Atveriet saiti, lai novirzītu savu sūtījumu uz izvēlēto pakomātu. Ja sākotnēji piedāvātā piegādes opcija nav piemērota, Jūs varat izvēlēties citu pakomātu, kas labāk atbilst Jūsu vajadzībām.
  • Saglabājiet savu izvēli: Jūsu izvēle tiks saglabāta, un Jūsu sūtījums tiks piegādāts uz Jūsu izvēlēto pakomātu.

No šī brīža visi sūtījumi, kas atbilst šim pakalpojumam, tiks piegādāti uz jūsu izvēlēto pakomātu. Jūs varat mainīt savu izvēli līdz brīdim, kad sūtījums nonāk loģistikas centrā.

Ko darīt tālāk?

  • Ja Jūs apmierina sākotnējā piegādes opcija: Ja Jūs esat apmierināts ar sākotnējo piegādes opciju (kurjeru vai norādīto pakomātu), Jūs varat vienkārši ignorēt SMS paziņojumu.
  • Lai mainītu piegādes izvēli: Ja Jūs esat izdzēsis SMS vai vēlaties mainīt sākotnējo piegādes opciju, apmeklējiet mūsu sūtījumu izsekošanas lapu, ievadiet savu sūtījuma numuru un noklikšķiniet uz “Novirzīt sūtījumu”, lai izvēlētos vēlamo pakomātu.

Mēs ceram, ka šī jaunā iespēja uzlabos Jūsu piegādes pieredzi ar mums.

Meklēt
Lai sāktu meklēšanu, zemāk esošajā lodziņā ievadiet atslēgvārdu, pēc kura vēlaties meklēt.